Over ons

Al méér dan 45 jaar toonaangevend in de interieurstoffering!

Het Tapijthuis is al ruim 45 jaar een begrip in Harderwijk en omstreken! 

De winkel in 1975:

 

Bij Het Tapijthuis staan we voor service en kwaliteit, we vinden het belangrijk dat u geholpen wordt met een glimlach. Laat het zware werk maar aan ons over, zo doen wij dat al meer dan 45 jaar!

Sinds 1975 bestaat Het Tapijthuis aan de Luttekepoortstraat 27 in Harderwijk. De woninginrichting is destijds door de ouders van de huidige eigenaars, Kees en Janet Lamboo opgestart. In 1993 hebben zij het stokje overgenomen en zijn sindsdien nog steeds samen met hun vaste medewerkers bijna dagelijks aan het adviseren en stofferen.

De winkel nu:

Door deze jarenlange ervaring kunnen zij, door te luisteren naar uw woonwensen,  samen met u, zorgen voor het juiste plaatje. Maar ook voor advies bij u thuis bent u bij Het Tapijthuis op de juiste plek.

Door de jaren heen wisselen trends en interieurstijlen elkaar af. Onze kwaliteit blijft onverminderd en is voortdurend in ontwikkeling. Laat u verrassen door de meest stijlvolle en kwalitatief hoogstaande mogelijkheden op het gebied van vloeren en raambekleding met zorg voor u geselcteerd. Dit is Het Tapijthuis.

Janet & Kees

Kwaliteit en Service

Het Tapijthuis hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Naast het leveren en leggen van nieuwe vloeren, kunnen wij ook uw oude vloer verwijderen, indien dat zelf niet (meer) lukt. Informeer naar de mogelijkheden.

De verbouwing van de showroom.